Finder EasyOne Ritregistratie
Finder EasyOne Ritregistratie
Finder EasyOne Ritregistratie
  • Nieuw product
Finder EasyOne Ritregistratie
Finder EasyOne Ritregistratie
Finder EasyOne Ritregistratie

Finder EasyOne Ritregistratie

32100
Niet op voorraad
€ 249,99
Incl. BTW

Finder EasyOne

De Finder EasyOne beschikt over de meest recente GSM en GPS technieken in de wereld van tracking en tracing. Zo kan de positie voor u nauwkeurig worden bepaald. De Finder EasyOne heeft verschillende toepasbare accessoires en detecteert wanneer de accu losgekoppeld wordt of wanneer een inbreker uw auto probeert te stelen met een GSM-jammer.

Abonnement Finder biedt voordelige en variable maandabonnementen. Door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u gemakkelijk inloggen via internet. Via het Finder platform heeft u direct inzage waar uw objecten zicht bevinden. Software installeeren en updaten is verleden tijd. Én u heeft altijd de meest recente versie bij de hand.

 

Ritregistratie en fiscale bijtelling. Heeft u een auto van de zaak en wilt u de fisclae bijtelling voor privégebruik voorkomen? De wet stelt verschillende eisen waar de bewijsvoering aan moet voldoen. Via Finder heeft u een overzicht dat voldoet aan de eis tot het registreren van kilometers. Finder weet exact op welke locatie het vooertuig zich bevindt, de route die gereden is en de vertrek- en aankomst tijden. Een handmatige registratie is dus niet meer nodig!

 

Brandstof-, CO2- en snelheidsovertredingsrapportage. Als werkgever kunt u financieel aanzienlijk besparen als u inzicht heeft in het verbuik van uw wagenpark. In Finder zijn diverse rapportages terug te vinden die u hierbij helpen. De brandstofrapportage geef het brandstofverbruik weer. Rijdt uw werknemer zuinig of verbruikt hij juist veel? Wat is het gemiddelde? Met deze gegevens kunt u uw brandstofkosten verlagen.PrivacyPrivacy is altijd een punt van discussie, maar niet met het Finder systeem. Bij gebruik van een zakelijk/ privé schakelaar worden privé ritten niet getoond en is alleen de gereden tijd en afstand zichtbaar voor een fiscaal sluitende ritregistratie. Werkgevers kunnen dus niet zonder toestemming de privé ritten bekijken.

 


Finder

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.